Anunțuri‎ > ‎

Școala online din 27 aprilie 2020

postat 25 apr. 2020, 11:32 de Ana Avramescu   [ actualizat la 25 apr. 2020, 11:33 ]

Având în vedere obligativitatea desfășurării orelor în sistem online se recomandă să aveți în vedere următoarele:

  • S-a stabilit ca zilnic între orele 10-13 să fie „prezenți” online pentru activități școlare, atât elevii, cât și profesorii.
  • Se va avea în vedere conectarea cu conturi dedicate (cele de la matematică pentru elevii din clasele de liceu) și elevii să fie pregătiți ca între aceste ore să fie solicitați la diferite activități propuse de profesori.
  • Nu se vor desfășura permanent webinarii (întâlniri online cu programe speciale Google Meeting, Zoom etc.). Acestea vor avea loc atunci când un profesor dorește și o întâlnire live cu elevii.
  • De regulă, în acest interval orar vor fi postate de profesori diferite materiale în clasele (classroom) create de profesori pentru elevi. Codurile de conectare la clase sunt transmise elevilor fie de diriginți, fie în secțiunea de la matematică sau pe grupuri de comunicare.
  • Se recomandă ca în intervalul orar menționat elevii să încarce temele (dacă au avut aceste teme) și să descarce materialele propuse de profesori, pentru studiu individual. Este recomandat ca elevii să posteze comentarii la diferitele activități propuse în classroom, pentru a se putea vedea activitatea lor la curs (nu doar cea referitoare la rezolvarea temelor).
  • Este importantă conectarea elevilor și a profesorilor în acest interval orar, pentru ca să poată fi descărcate rapoarte de activitate pentru această perioadă.